Engedje meg, hogy bemutassam az általam tervezett csatornatisztító gépet, amit már számtalan helyen alkalmaztunk nagy sikerrel! Bár eleinte mikor meglátják az ügyfelek, kérdően néznek a készülékre, de eddig még minden esetben bebizonyította, hogy egy tökéletesen megtervezett és kialakított csatornatisztító berendezés. Nagy sikerrel alkalmaztuk már több esetben 600mm feletti átmérőjű csővezetékek dugulás elhárításánál is. Egyéni tervezésű 220 bar víznyomású csatornatisztító gép. 50mm-300mm szélességű csövekig használható nagy hatékonysággal és eredménnyel.

Kis méretű, de mégis nagy!

Bár terjedelemre elég kicsi a készülék, de sok esetben, amit a nagy gépekkel nem tudnak megoldani a kollégák, mi könnyedén megoldjuk. A kényes dugulások megoldására lett kifejlesztve, ezért nem robusztus. Ezzel kiküszübültük a nagy gépek hátrányait!

Környezetbarát

Kevés vízzel dolgozik, így az emésztőgödröket nem engedjük feleslegesen teli szennyvízzel! Nem kell utánunk feltétlenül szippantó autót hívnia.

Mobil tehát hordozható!

Nincs akadály! Ha nem érjük el a 150m tömlővel a probléma illetve a dugulás helyét, ahonnan meg tudjuk szüntetni a hibát, akkor egyszerűen felkapjuk a womát és odavisszük, kézben ahová csak akarjuk!

Honda benzinmotoros így nem csap nagy zajt!

Nagy előnye hogy csendes! Ezzel a készülékkel nem zavarjuk este a szomszédokat így el tudjuk vállalni az éjszakai munkákat! Reggel nem találkozik mérges szomszédokkal, akik nem tudták kipihenni magukat.

Kevés üzemanyagot fogyaszt, ergo környezetkímélő!

Fontos, hogy akár zárt térben és mélygarázsokban is tudjuk alkalmazni a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett. Kis légszennyezésének köszönhetően kevésbé szellőző helységekben is tudjuk alkalmazni.